Med största möjliga tyssssstnad!

Vem fan kom på valmöjligheten att ha ljud på knappsatsen på mobiltelefonen? Vem i hellskotta väljer att ha ljud på knappsatsen? Under två timmar av mina fyra timmar långa bussresa ner till Västervik fick jag sitta och lyssna på en tjej blippa med sin telefon stup i kvarten. Inte nog med att hon hade full volym på sina knappsatstoner, tjejen verkade ha en miljon sms som behövdes raderas och det hade hon sattit ett liten truddilutt på också.

Kommentarer
Postat av: Linn

hey! jag vet nått som man kan störa sig på, släkt som kommer och hälsar på lite för länge. Ni vet så pass länge att det inkräktar på ens vardagsliv och att man inte känner att man kan röra sig fritt i sitt egna hem. Det kanske bara är jag som har det problemet, och jag vet att jag bott hos flera av mina släktingar länge, men då alltid i sällskap med mina föräldrar.tack för mig!

2009-05-20 @ 13:50:43
Postat av: Vanja

Hahaha! Det påminner mig om en tågresa från Linköping till Stockholm där en tjej hade en sms-signal som var Tweety som sade 'TWEET TWEET SMS!!' jättehögt. Och hon fick väl typ ett sms i minuten, haha.Har stressat så mycket i skolan att jag inte har haft tid att blogga men nu ska jag komma igång igen. Uppdaterar min länk till denna din nya, fina blogg. Kul läsning!Kram

2009-05-25 @ 22:07:34
URL: http://blandbandare.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0